>
>
Изтрийте данните си

Изтрийте данните си

Можете по всяко време да поискате да изтрием личните данни, които съхраняваме за вас. Има два начина в зависимост от това дали имате акаунт.

1. Имате акаунт

Влезте, отворете Поверителност и данни в менюто на акаунта си и изберете Изтриване на акаунта. Личните ви данни се премахват веднага и излизате от профила си.

Влезте и изтрий акаунта ми

2. Резервирали сте като гост или сте влезли чрез социална мрежа

Всяка резервация създава профил с използвания имейл, както и всяко влизане с Google, Facebook или Apple. Влезте с този имейл (изпращаме еднократен код, без парола), отворете „Поверителност и данни“ и изберете „Изтриване на профила“. Абонатите само за бюлетина могат да използват връзката за отписване във всеки наш имейл.

Влезте с този имейл

Какво се изтрива

  • Вашето име, имейл адрес, телефонен номер, пощенски адрес, дата на раждане, пол и профилна снимка
  • Вашите методи за вход: парола, връзки с Google, Facebook и Apple и всяка сесия на устройство или приложение
  • Списък с желани, ценови известия и абонамент за бюлетин
  • Клиентски референции при доставчика на плащания (никога не съхраняваме данни за карти)

Какво се запазва

Данните за направените от вас резервации (резервацията, цената и фактурата ѝ) се съхраняват за счетоводни и данъчни цели и при спорове толкова дълго, колкото изисква законът - обикновено до десет години. Те вече не са свързани с профил, а самият запис на акаунта съдържа само анонимен заместител, за да останат тези данни съгласувани. Сървърните логове с технически данни се изтриват автоматично в рамките на няколко седмици.

Колко време отнема

Самостоятелното изтриване от профила ви е незабавно. На заявките чрез формуляра отговаряме до 30 дни, обикновено до няколко работни дни, след като потвърдите линка в имейла. Ще получите имейл за потвърждение, когато е готово.

Въпроси

За въпроси относно поверителността се свържете с нас на [email protected]. Нашият пълен Политика за поверителност описва какви данни събираме и защо.