Poista tietosi
Voit milloin tahansa pyytää meitä poistamaan sinusta säilyttämämme henkilötiedot. Tapoja on kaksi sen mukaan, onko sinulla tili.
1. Sinulla on tili
Kirjaudu sisään, avaa tilivalikosta Tietosuoja ja tiedot ja valitse Poista tilisi. Henkilötietosi poistetaan heti ja sinut kirjataan ulos.
Kirjaudu sisään ja poista tilini2. Varasit vieraana tai kirjauduit sosiaalisen median tilillä
Jokaisen varauksen yhteydessä luodaan tili käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen, samoin jokaisen Google-, Facebook- tai Apple-kirjautumisen yhteydessä. Kirjaudu sisään tällä sähköpostilla (lähetämme kertakäyttöisen koodin, salasanaa ei tarvita), avaa Yksityisyys ja tiedot ja valitse Poista tilisi. Pelkän uutiskirjeen tilaajat voivat käyttää minkä tahansa sähköpostimme peruutuslinkkiä.
Kirjaudu tällä sähköpostillaMitä poistetaan
- Nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, postiosoitteesi, syntymäaikasi, sukupuolesi ja profiilikuvasi
- Kirjautumistapasi: salasana, Google-, Facebook- ja Apple-linkitykset sekä kaikki laite- ja sovellusistunnot
- Toivelistasi, hintahälytykset ja uutiskirjeen tilaus
- Maksupalvelun asiakasviitteet (emme koskaan tallenna korttitietoja)
Mitä säilytetään
Tekemiesi varausten tiedot (varaus, sen hinta ja lasku) säilytetään kirjanpito-, vero- ja riitatilanteita varten niin kauan kuin laki edellyttää, yleensä enintään kymmenen vuotta. Niitä ei enää liitetä profiiliin, ja itse tilitietueessa on vain nimetön paikkamerkki, jotta tiedot pysyvät täsmäävinä. Teknisiä tietoja sisältävät palvelinlokit poistetaan automaattisesti muutamassa viikossa.
Kesto
Kun poistat tiedot itse tililtäsi, poisto tapahtuu heti. Lomakkeella lähetettyihin pyyntöihin vastataan 30 päivän kuluessa, yleensä muutamassa arkipäivässä, kun olet vahvistanut sähköpostilinkin. Saat vahvistuksen sähköpostiin, kun poisto on tehty.
Kysymykset
Yksityisyyteen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Koko Tietosuojakäytäntö kertoo, mitä tietoja keräämme ja miksi.