Smazat vaše údaje
Kdykoli nás můžete požádat o vymazání osobních údajů, které o vás uchováváme. Existují dva způsoby podle toho, zda máte účet.
1. Máte účet
Přihlaste se, v nabídce účtu otevřete Soukromí a data a použijte Smazat účet. Vaše osobní údaje budou okamžitě odstraněny a budete odhlášeni.
Přihlásit se a smazat účet2. Rezervovali jste jako host nebo jste se přihlásili přes sociální síť
Ke každé rezervaci se vytvoří účet pod použitým e-mailem, stejně jako při každém přihlášení přes Google, Facebook nebo Apple. Přihlaste se tímto e-mailem (pošleme jednorázový kód, heslo není potřeba), otevřete Soukromí a data a použijte Smazat účet. Odběratelé pouze newsletteru mohou použít odkaz pro odhlášení v kterémkoli našem e-mailu.
Přihlásit se tímto e-mailemCo se smaže
- Vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, poštovní adresa, datum narození, pohlaví a profilová fotka
- Vaše způsoby přihlášení: heslo, propojení s Googlem, Facebookem a Apple a všechny relace zařízení či aplikací
- Váš seznam přání, cenová upozornění a odběr newsletteru
- Zákaznické reference poskytovatele plateb (údaje o kartě nikdy neukládáme)
Co zůstane
Záznamy o vašich rezervacích (rezervace, její cena a faktura) uchováváme z účetních a daňových důvodů a pro případ sporů po dobu, kterou vyžaduje zákon, obvykle až deset let. Již nejsou propojeny s žádným profilem a samotný záznam účtu obsahuje pouze anonymní zástupný údaj, aby tyto záznamy zůstaly konzistentní. Serverové logy s technickými údaji se automaticky mažou během několika týdnů.
Jak dlouho to trvá
Smazání přímo ve vašem účtu proběhne okamžitě. Na žádosti zaslané přes formulář odpovídáme do 30 dnů, obvykle během několika pracovních dnů, jakmile potvrdíte odkaz v e-mailu. Po dokončení obdržíte potvrzovací e-mail.
Otázky
S dotazy ohledně ochrany soukromí nás kontaktujte na [email protected]. Náš úplný Zásady ochrany osobních údajů popisuje, co shromažďujeme a proč.