מחיקת הנתונים שלך
אפשר לבקש מאיתנו בכל עת למחוק את המידע האישי שאנחנו מחזיקים עליכם. יש שתי דרכים, בהתאם לשאלה אם יש לכם חשבון.
1. יש לך חשבון
התחברו, פתחו את פרטיות ונתונים בתפריט החשבון ובחרו במחיקת החשבון. הנתונים האישיים שלכם יימחקו מיד ותנותקו מהחשבון.
התחברות ומחיקת החשבון שלי2. הזמנת כאורח או נכנסת דרך רשת חברתית
כל הזמנה כוללת חשבון תחת האימייל שבו השתמשת, וכך גם כל התחברות דרך Google, Facebook או Apple. יש להתחבר עם האימייל הזה (נשלח קוד חד-פעמי, בלי צורך בסיסמה), לפתוח את 'פרטיות ונתונים' ולבחור 'מחיקת החשבון'. מנויי ניוזלטר בלבד יכולים להשתמש בקישור להסרה שמופיע בכל אחד מהאימיילים שלנו.
התחברות עם האימייל הזהמה נמחק
- השם, כתובת האימייל, מספר הטלפון, הכתובת למשלוח דואר, תאריך הלידה, המגדר ותמונת הפרופיל שלך
- שיטות ההתחברות שלך: סיסמה, קישורים ל-Google, Facebook ו-Apple, וכל הפעלה במכשיר או באפליקציה
- רשימת המשאלות, התראות המחיר והמינוי לניוזלטר שלך
- מזהי לקוח אצל ספק התשלומים (איננו שומרים פרטי כרטיס לעולם)
מה נשמר
רשומות של הזמנות שביצעת (ההזמנה, המחיר והחשבונית שלה) נשמרות לצורכי הנהלת חשבונות, מס ויישוב מחלוקות למשך הזמן שהחוק מחייב, בדרך כלל עד עשר שנים. הן אינן מקושרות עוד לפרופיל, ורשומת החשבון עצמה מכילה רק מזהה אנונימי כדי שהרשומות יישארו עקביות. יומני שרת עם נתונים טכניים מוחלפים אוטומטית תוך כמה שבועות.
כמה זמן זה לוקח
מחיקה עצמית מהחשבון מתבצעת באופן מיידי. בקשות שנשלחות דרך הטופס נענות תוך 30 יום, בדרך כלל תוך כמה ימי עבודה, לאחר שאישרתם את הקישור שנשלח באימייל. תקבלו אימייל אישור בסיום התהליך.
שאלות
לשאלות בנושא פרטיות, צרו איתנו קשר בכתובת [email protected]. המלא שלנו מדיניות פרטיות מתאר אילו נתונים אנחנו אוספים ולמה.