Dzēsiet savus datus
Jebkurā laikā varat lūgt mūs dzēst jūsu personas datus, kas ir mūsu rīcībā. Ir divi veidi atkarībā no tā, vai jums ir konts.
1. Jums ir konts
Pierakstieties, konta izvēlnē atveriet Privātums un dati un izmantojiet Dzēst kontu. Jūsu personas dati tiek nekavējoties dzēsti, un jūs tiekat izrakstīts.
Pierakstīties un dzēst manu kontu2. Jūs rezervējāt kā viesis vai pieteicāties ar sociālo tīklu kontu
Katrai rezervācijai tiek izveidots konts ar izmantoto e-pastu, tāpat arī katrai pierakstīšanās reizei ar Google, Facebook vai Apple. Pierakstieties ar šo e-pastu (mēs nosūtām vienreizēju kodu, parole nav vajadzīga), atveriet sadaļu Privātums un dati un izmantojiet Dzēst kontu. Tikai jaunumu abonenti var izmantot atrakstīšanās saiti jebkurā mūsu e-pastā.
Pierakstīties ar šo e-pastuKas tiek dzēsts
- Jūsu vārds, e-pasta adrese, tālruņa numurs, pasta adrese, dzimšanas datums, dzimums un profila fotoattēls
- Jūsu pierakstīšanās metodes: parole, Google, Facebook un Apple saites, kā arī visas ierīču vai lietotņu sesijas
- Jūsu vēlmju saraksts, cenu brīdinājumi un jaunumu abonements
- Maksājumu pakalpojumu sniedzēja klientu atsauces (kartes datus mēs nekad neglabājam)
Kas tiek saglabāts
Jūsu veikto rezervāciju ieraksti (rezervācija, tās cena un rēķins) tiek glabāti grāmatvedības, nodokļu un strīdu risināšanas nolūkos tik ilgi, cik to prasa likums, parasti līdz desmit gadiem. Tie vairs nav saistīti ar profilu, un pašā konta ierakstā ir tikai anonīms aizstājējs, lai šie ieraksti joprojām būtu saskaņoti. Servera žurnāli ar tehniskajiem datiem tiek automātiski dzēsti dažu nedēļu laikā.
Cik ilgu laiku tas aizņem
Dzēšana savā kontā notiek nekavējoties. Uz pieprasījumiem, kas iesniegti ar veidlapu, atbildam 30 dienu laikā, parasti dažu darbdienu laikā, kad esat apstiprinājis saiti e-pastā. Kad tas būs izdarīts, saņemsiet apstiprinājuma e-pastu.
Jautājumi
Ar privātumu saistītu jautājumu gadījumā sazinieties ar mums: [email protected]. Mūsu pilnais Privātuma politika apraksta, ko mēs vācam un kāpēc.